TUOREIMMAT UUTISET Encanton Syyssalongeissa tarinoita ja tunnelmointia Helsingin huviloissa

Encanton Syyssalongeissa tarinoita ja tunnelmointia Helsingin huviloissa

Kuvalähde: Encanto Music

Encanto-yhdistys jatkaa omaa salonkimuotoista festivaaliaan, ja marraskuun teemana on Kokemuksia ja kohtaloita. 18.-28.11. järjestettävät salongit pidetään helsinkiläisissä huviloissa Linnunlaulussa ja Vanhassakaupungissa.

Sunnuntaina 18.11. Eläintarhan huvilassa kanttori ja bandoneonisti Mikko Helenius ynnä yhtye perehtyvät tangon eteläamerikkalaisiin juuriin ja sen matkaan kohti nykypäivää. Tarinoita tangojen taustalta kertoo musiikkitieteilijä Alfonso Padilla. 24.11. näyttelijä Kaija Pakarinen ja sellisti Lea Pekkala esittävät Annalan huvilassa Heidi Köngäksen monologinäytelmän Sandra, joka käsittelee Suomen sisällissotaa naisnäkökulmasta.

25.11. Villa Kivessä kuullaan kaksi konserttia: Intangible-salongissa Luís Fiestasin sävellyksiä, jotka ovat yhdistelmä latinalaisamerikkalaista ja suomalaista kansanmusiikkia klassisen musiikin keinojen kautta käsiteltynä ja jousikvartetilla esitettynä; sekä Lehmuksen alla, jossa kuullaan kantelisti Eija Kankaanrannan ja alttoviulisti Laura Kajanderin esittämää nykymusiikkia. Viimeinen salonki 28.11. on Vera Plosilan traverson opiskelujen tutkintokonsertti Villa Kivessä.

EI KOMMENTTEJA

Exit mobile version