TUOREIMMAT UUTISET Naantalin musiikkijuhlat peruttu tältä kesältä

Naantalin musiikkijuhlat peruttu tältä kesältä

Koronapandemian vuoksi Naantalissa ei tänä kesänä järjestetä perinteisiä musiikkijuhlia. Kuvalähde: Naantalin musiikkijuhlat

Naantalin musiikkijuhlasäätiön hallitus on päättänyt perua festivaalin tältä kesältä vallitsevan koronapandemian vuoksi. Musiikkijuhlia oli tarkoitus viettää 2.–13. kesäkuuta. Tällä kesälle suunniteltu festivaaliohjelma siirtyy lähes sellaiseen ensi vuoteen, kesäkuulle 2021. Onneksi, sillä moni festivaalin tämän kesän konsertti oli loppuunmyyty jo maaliskuussa.

Kesäkuun alussa Naantalissa oli tarkoitus kuulla mm. mezzosopraano Anne Sofie von Otteria, pianisti Barry Douglasia, Sinfonia Lahtea sekä Tallinnan kamariorkesteria.

“Kiitämme loistavia taiteilijoitamme, jotka olivat heti valmiita tulemaan ensi vuonna. Meillä on myös hieno ja uskollinen yleisö, ja toivomme, että he pitävät lippunsa ja varauksensa, jotka ovat sellaisenaan voimassa myös 2021”, musiikkijuhlien toimitusjohtaja Tiina Tunturi toteaa tiedotteessa.

Sellisti Arto Noraksen aloitteesta vuonna 1980 perustettu, pääosin kamarimusiikkiin keskittyvä festivaali on perinteisesti järjestetty vuosittain kesäkuussa. Viime vuosi oli musiikkijuhlien 40-vuotisjuhlavuosi ja festivaalilla yllettiin lähes 20 000 kävijän yleisöennätykseen. Naantalin musiikkijuhlat soivat seuraavan kerran siis 8.–19. kesäkuuta 2021.

EI KOMMENTTEJA

Exit mobile version