TUOREIMMAT UUTISET Satasoitto käynnistyy Kokemäenjoella

Satasoitto käynnistyy Kokemäenjoella

Satasoiton arkistokuvaa. © Paavo Valtanen

Satasoitto-festivaali järjestetään 27.8.–5.9. Harjavallassa ja Kokemäellä. Tapahtumat pyörähtävät käyntiin Pori Sinfoniettan yökonsertilla Harjavallan kirkossa. Kapellimestari Tibor Bogányi soittaa myös solistina Camille Saint-Saënsin sellokonsertossa, minkä lisäksi ohjelmassa kuullaan Felix Mendelssohnin, Helvi Leiviskän ja W. A. Mozartin musiikkia. Lauantain Torisoitossa kuullaan näyttelijä-muusikko Teemu Niemelää, ja illalla baritoni Aarne Pelkonen ja pianisti Juho Alakärppä soittavat kokonaan läpi Schubertin kolme kuuluisinta laulusarjaa Die schöne Müllerin, Winterreise ja Schwanengesang.

29.8. Kokemäen kirkossa esiintyvät trumpetisti Tommi Kolunen ja urkuri Juhani Romppainen. Kolunen soittaa 1.9. myös Harjavallan uimahallissa yhdessä trumpetisti Jorma Nurmisen kanssa sekä 4.9. pop up -konserteissa Niemelän kanssa. Perjantaina 3.9. Trio Harharetki esittää protestilauluja; festivaali päättyy 5.9. Satakunnan kansanmusiikkiyhdistyksen pelimannikonserttiin.

Laulaja Diandran konsertti on siirtynyt lokakuun 21. päivään ja Herra Heinämäen Lato-orkesterin lastenkonsertti siirtyy marraskuun 21. päivään.

EI KOMMENTTEJA

Exit mobile version