tiistai kesäkuu 18. 2024
0.00 €

Ostoskori on tyhjä.

Soittopolku 3

Home shop_02 Kirjat Soittopolku 3

Työkalu kaikkien pikku soittajien oppimisen tueksi. 4 euroa pakkaus- ja postituskulua  lisätään lähetyksen hintaan. Suuremmat tilausmäärät puh 03 225 1948.

Soittopolku 3 on tarkoitettu erityisesti 9-11 vuotiaille soittajille.

22.00 

SOITTOPOLKU on uudenlainen kirjasarja kaikkien instrumenttien opintoihin. Se tarjoaa tehokkaan ja innostavan avun lapsen soitonopiskeluun ja on toimiva yhteistyöväline opettajan ja kodin välillä. Lapsi kokoaa vihkoon omaa musiikin maailmaansa; tavoitteitaan, osaamistaan, edistymistään ja saavutuksiaan.
Soittopolku 3 on suunnattu 9-11-vuotiaille tai soittoharrastuksen aloittaville lapsille, ja se sisältää lisää uusia hauskoja harjoitteluideoita sekä innostavia tehtäviä ja pelejä soittoharrastuksen ja kotiharjoittelun tueksi.

Taiteen opetussuunnitelman mukaisesti vihossa on osiot tavoitteiden asettamiselle ja itsearviointiin, opintojen dokumentointiin sekä improvisaation harjoittelemiseen yhdistettynä musiikkisanaston ja rytmien opetteluun. Soittopolku sisältää myös tärkeitä ohjeita ja vinkkejä vanhemman kannustavaan osallistumiseen. Tehtävien tuoma visuaalinen lisä ja lapseen vetoava kuvitus täydentää ja rikastaa pienen soittajan musiikin maailmaa sekä käsitystä omasta osaamisesta ja edistymisestä!

KATRI KAIHOLA on konservatorion viulunsoiton lehtori, jonka oppilaina on viulisteja 4-vuotiaista toisen asteen ammattiopiskelijoihin. Katri on seurannut oppilaidensa, heidän perheidensä sekä omien lastensa harjoittelutottumuksia ja törmännyt siihen, miten soitonopiskelussa kotiharjoitteluun ja soittoinnon ylläpitämiseen kaivataan selkeitä ohjeita ja vinkkejä. Soittopolkua varten on työstetty erilaisia tapoja motivoida ja seurata omaa oppimista painottaen erityisesti kannustavaa ilmapiiriä ja vanhempien osallistamista.

HANNA AZEVEDO on ammattikoulun media-alan lehtori, graafinen suunnittelija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hanna on kiinnostunut taidepedagogiasta ja visuaalisuuden monimuotoisista mahdollisuuksista pedagogiikassa. Syksyllä 2015 Hannan tytär aloitti 4-vuotiaana Suzuki-metodilla kitaransoitonopiskelun, ja jo silloin Hanna piirsi ensimmäisen Soittopolun tyttärelleen. Tytär täytti sinnikkäästi ensimmäisen Soittopolun, ja Hanna huomasi heti, miten oman kotiharjoittelun seuraaminen visuaalisesti innosti pientä lasta soittamaan. Siitä lähtien Hanna ja Katri ovat suunnitelleet ja kehittäneet yhdessä Soittopolkuja.

Tästä pääset Soittopolkujen fb-sivustoon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soittopolku 3”

Tutki lisää

Rondo-kaupasta

Showing 1 – 9 of 24 results