perjantai toukokuu 3. 2024

G Livelab sai Tampereen Vuoden Kulttuuriteko -palkinnon

Vuoden kulttuuriteko -palkinnonjaosta: edessä G Livelab Tampereen tuottaja Jaani Haapasalo ja toimitusjohtaja Annamaija Saarela. Takana Tampereen kaupungin apulaispormestari Johann Lounaskorpi, sivistysjohtaja Lauri Savisaari ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan varapuheenjohtaja Matti Helimo. © Hanna Leppänen

Tampereen kaupungin eilen myöntämän Vuoden kulttuuriteko 2020 -palkinnon on tänä vuonna saanut konserttipaikka G Livelab Tampere. ”Sivistys- ja kulttuurilautakunta halusi palkita kulttuuritekopalkinnolla tänä vuonna alueellamme toimivan yrityksen, joka on koronavuonna luonut uusia ratkaisuja, jotta kuntalaisilla on ollut mahdollisuus rajoitusten keskelläkin nauttia laadukkaasta klubimusiikista”, kertoo apulaispormestari Johanna Loukaskorpi.

Muusikkojen liiton omistama G Livelab avattiin Tampereelle vuonna 2019, ja sen konserttitarjonnassa on eri populaarimusiikin tyylejä, jazzia, klassista musiikkia, kansanmusiikkia kuin lastenmusiikkiakin. Helsingissä G Livelab on toiminut vuodesta 2016.

Edellisvuonna palkinnon sai Kulttuuritoimitus-verkkomedia. Aiempiin musiikkialan palkittuihin kuuluvat mm. Tampere Chamber Music- ja Maailmantango-festivaalit.

Tuoreimmat uutiset