Arvio: Säveltäjät herkuttelijoina – tai tankkaajina

Susanna Välimäki: Syötävät sävelet – vieraana säveltäjien pöydissä, Kirjapaja, 140 s. Ruoka ja musiikki ovat aina kietoutuneet yhteen, ovathan ne verrannollisia sosiaalisen toiminnan muotoja. Gastronomian ja taiteen välillä on löydettävissä myös sisällöllisiä yhteyksiä alkaen makujen sommittelusta suurten menu-kokonaisuuksien rakenteeseen. Monin paikoin rituaaleiksikin kohoavat ruokailutavat ovat osa kulttuurihistoriaa. Susanna Välimäen uuden kirjan...
Haluatko lukea koko jutun? Tutustu Rondon tilaukseen ja avaa kaikki artikkelit käyttöösi!
Edellinen artikkeliArvio: Musiikkiteatteri haarautuu moneen
Seuraava artikkeliHelsingissä ehdotetaan leikkauksia musiikkiopistojen avustuksiin