keskiviikko toukokuu 22. 2024

Music Finlandin uutena toimitusjohtajana aloittaa Kaisa Rönkkö

© Tiia Öhman 

Music Finlandin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Kaisa Rönkkö. Rönkkö siirtyy tehtäväänsä Suomen Kansallisooppera ja -baletista, missä hän on hoitanut orkesteripäällikön tehtävää johtaen yli 130 hengen työyhteisöä vuodesta 2013 saakka. Rönkkö on myös johtanut Suomen osuutta EU:n suurhankkeessa OperaVisionissa, joka tuo eri maiden oopperatuotannot suoratoistettavaksi kansainvälisille yleisöille. Rönkkö aloittaa uudessa tehtävässään Music Finlandissa 7.5.2018.

”Suomalainen musiikkivienti kasvaa tasaisesti ja Music Finland on organisaationa erinomaisessa tilanteessa, joten tartun tulevaan tehtävääni innolla. Musiikkiviennin kärki on lavea ja menestystarinoita löytyy todella monipuolisesti eri genreistä, mikä on erityisen kiehtovaa. Musiikkialallamme on erittäin vahva potentiaali, joten minulla on vankka ja luottavainen usko tulevaan”, Rönkkö kertoo.

Music Finlandin toiminnanjohtajana vuodesta 2012 asti työskennellyt Tuomo Tähtinen kertoi jättävänsä tehtävänsä viime vuoden lopussa. Tähtinen siirtyy Fullsteam Agency Oy:n toimitusjohtajaksi 5.3.

Tuoreimmat uutiset