Tätä kaikkea on Rondo Classic:



• musiikkilehti

Rondo Classic on Pohjoismaiden suurin, täydet 12 kertaa vuodessa ilmestyvä klassisen musiikin lehti. Se sisältää ammattitaidolla kirjoitettuja juttuja musiikista, mielenkiintoisia haastatteluja musiikkimaailman tähdistä meiltä ja maailmalta, juttuja ajankohtaisista ilmiöistä. Se esittelee suurimpien kaupunkiemme tärkeimmät konsertit kuukausittain, sisältää tuorempien levyjen arviot ja kertoo musiikkipitoiset radio- ja tv-ohjelmat koko kuukauden ajalta. Rondo Classic on musiikinystävän must!

• nettikauppa

RondoShopin kautta voit sujuvasti hoitaa kaikki Rondo Classic -palvelun tilaukset. Sitä kautta saat myös Classicus Oy:n kustantamia kirjoja ja kampanjatuotteita.

• ajankohtainen verkkopalvelu

Verkkopalvelumme sisältää paljon päivänkohtaista luettavaa, pikku-uutisia, kolumneja, konserttiarvioita. Verkkosivumme täydentää musiikkimaailman tuoreilla uutisilla lehtien ilmestymisten väliin jäävää aikaa. Tutustu tilauspalveluumme – voit tilata itsellesi pelkän verkkopalvelun tai liittää sen mukaan lehtitilaukseesi!

• Nettiradiot

Rondon Klasu ja Klasu Pro ovat internetpohjaiset radiokanavat, jotka soittavat laadukasta klassista musiikkia vuorokauden ympäri. Klasun kautta voit kuunnella musiikkia laajalla kirjolla kaikilta aikakausilta, Klasu Pro on musiikin tosiystävän kanava, joka soittaa klassisen musiikin kivijalkoja ja kokonaisia sävelteoksia. Kuuntele ja nauti!Viva Classica luo tunnelmaa!

Viva Classica on kanava, joka soittaa kevyempääkin klassista. Rentoudu, luo tunnelmia, nauti Viva Classican laadukkaista ja tunteita herättävistä musiikkiesityksistä!

Edellinen artikkeli• nettikauppa
Seuraava artikkeliArvio: Suomalainen minimalismi ammentaa luonnosta